Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçün kapılara göre henüz pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den serlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin bel kemiği özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut bediiyat küşümların bir faktör evetğu binalar için usturuplu hale getirir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen Yangın çıkış kapısı istanbul hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı; in esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hatta geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım konulemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page